lördag 28 juni 2014

Så nära delfiner vi kan komma här uppe i Norden

Grundläggning igår på sand som flyttat sig och ett gäng tumlare en bit från båten idag!! Äventyr varje dag på den här semestern!!!
Det har varit mer vind och igår gick vi från Samsö till Juelsminde och idag har vi gått ner mot Lilla Bält och stannat i Middelfart som vi blivit rekommenderade. Det var trångt i hamnarna som nu ligger tätt men vi ville gärna ligga i den Gamla hamnen som var minst.....efter lite turer och snälla hjälpsamma danskar på annan segelbåt så blev det möjligt.

Äventyret höll dock på att bli lite väl stort när det plötsligt börjar knarra väldigt varje gång vi styrde med ratten......det visade sig att några muttrar hade lossnat!!! Vilken tur att det inte hände mitt på havet!!! Svante har nu fixat det och kvälls solen strålar över oss....kanske blir det trots allt lite fotboll på en pub ikväll 😉 vem vet.....
Det vi vet är att varje dag är ett äventyr och vi befinner oss just nu i världens valtätaste vik!!!! Så vi hoppas på mer tumlare som är så fina...som delfiner fast mörka!! Rysningar att se dem!!
Imorgon väntar även någon ombord på lite presenter....."någon" fyller 14 år då 😀

Varma hälsningar från en nöjd familj till havs i vårt vackra grannland Danmark!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar