tisdag 10 juni 2014

Dax för lite fart i seglet kanske!

Även om vi har fantastiskt mycket som är bra i vårt liv så har det helt ärligt varit lite motvind ett tag. Orsaken är min smärta och frågetecken kring detta, något som såklart påverkar hela familjen. Att ha motvind under en längre tid kostar väldigt mycket energi och ork…..det måste fyllas på också och visst är vi nog rätt duktiga på det egentligen för vi gillar att fokusera på det som är bra och lyfta det så mycket vi kan men vi är i slutänden bara människor som står här med de förutsättningar vi har just nu och i ärlighetens namn så har sista veckornas jagande av transportmedel till båten inte precis hjälpt till att fylla på med energi utan snarare ökat på motvinden lite. En känsla av lite stress att inte hinna få i båten innan semestern har såklart funnits. Idag är det 1 vecka kvar dit…….


Men så idag, på självaste Svantedagen så har de ringt Svante på jobbet och sagt att de skulle kunna sjösätta nu!!! Klockan 9.00 på morgonen!! Yeah!!! ….och kanske hoppsan….men Svante jobbar till 14…men det pågår nu "överläggning" om att det faktiskt kanske funkar då med ;-)
Vi håller tummarna och väntar med spänning!
Känns som lite vind i våra segel även om det just nu endast är en lätt bris men känslan just nu är att den inte är emot oss ut med oss och direkt så känns det som att lite extra energi infinner sig.

Så håll tummarna med oss och Grattis Svante på namnsdagen :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar