fredag 6 juni 2014

Lite stress och de "hemska" bilderna

12 dagar kvar till semestern och våran svarta pärla står snällt kvar på land!!!
Vi hoppades på förra helgen men nej…lastbilen upptagen….sen var chauffören upptagen och nu i helgen så var lastbilen upptagen igen och nästa vecka har chauffören semester!!!!
Ja….vi brukar försöka ta det som det kommer men nu känner vi oss faktiskt lite stressade….vi vill gärna ha i henne i vattnet, få städa och göra henne i ordning för semester. Svante försöker göra så mycket han kan nu innan på land men dagarna går….
Svante ska undersöka lite andra möjligheter, se om det finns någon annan som kan hjälpa oss få i henne i vattnet. Det får väl kosta lite till då men bara hon kommer i!

Det har ju varit en omtumlande säsong på land och Svante har gjort ett jättejobb med att få henne i ordning och laga henne. Här är bilderna från när han var tvungen att såga upp däcket då han upptäckte att det var ruttet på ett ställe…..Nu har han målat däcket med så det är ännu finare än sista bilden :-D
Jag tror vi kommer få en fin säsong bara vi kommer i vattnet ;-)
Så håll tummarna åt oss att Svante lyckas få tag i någon annan….snart!

Det här är dessutom en helg då vi gärna flyr stan….Det är festival i lilla staden Vänersborg, Aqua Blå. Mycket folk, tivoli, hög musik, öltält mm. Visst är det mysigt på sitt sett men vi tycker det är rätt skönt att slippa….Förra året åkte vi ut med båten och på kvällen sedan tog vi en tur in och tittade på folk från vattnet….många fulla sådana tyvärr….Det hade varit skönt att göra i år med men nu är det som det är….Vi får se i morgon hur vädret är och vilken form jag är i…då kanske, om jag får lite hjälp av Noah, jag passar på att stå på loppisen i stan när det ändå är mycket folk…Svante tänkte passa på att göra så mycket som möjligt på båten. Vissa saker hade han tänkt göra när hon är i sjön men nu när det verkar dra ut så försöker han göra det han kan på land.

Igår när jag och Coccos gick för att möta Svante när han slutat jobbet så var himlen fantastiskt vacker…det åskade och började regna….regnbågen kom fram, stor och vacker…..sen såg vi att det var två!! Det har jag aldrig sett innan. Den längst till höger var inte lika tydlig men den var där :-)
Tänk vad naturen har att bjuda på för alla våra sinnen <3

En skön nationaldag önskar vi er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar