onsdag 11 juni 2014

Första natten på båten 2014!

Äntligen har vi fått henne på sin plats i Vänersborgs Hamn och Marina.
I förmiddags var det lite motorfix innan vi kunde åka iväg strax efter lunch och ta oss förbi broarna och till marinan. Så ljuvligt även om det bara var för en liten stund :-).... Och för motor...men ändå!
Väl framme vid marinan upptäckte vi att vår båtplats var "upptagen "...?? Hur som helst var det ju bara att lägga sig på en gästplats så länge för Svante skulle börja jobba.
Nu ikväll gick coccos och jag ner tidigt på kvällen och började plocka undan lite och fixa med dynor. Vi hade bestämt oss för att nu har vi väntat länge nog, i natt sover vi på båten!!!! :-D
När Svante kom från jobbet så var vår båtplats ledig, marinan hade fått tag i ägaren till den båten så nu kunde vi lägga oss på plats. Vi har en ny plats i år vilket är fantastiskt skönt för mig och coccos framför allt. Vi ligger med sidan till kanten så det är lätt att gå på och av. Förra året låg vi mitt i "smeten" med peken inåt och det var "Tarzan " klättring upp som gällde och det skulle jag inte klarat alls i år och inte lyfta coccos heller :-S Men.det löste ju sig bra trots att platsbytet egentligen berodde på att det fanns de som klagat på vår peke som stack ut över bryggan lite mycket i huvudhöjd....

Med endel kvar att göra på henne innan semestern men med en enorm feelgoodkänsla så önskar vi er en god natt! Vi ska äntligen få somna till vattnets kluckande <3 Lycka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar