lördag 31 maj 2014

Vi utnyttjar väntan på…..

Ja nu väntar vi på sjösättning! Vi längtar sååå! Våran svarta pärla är redo, vi är redo, chauffören är redo men det är "bilen" som ska transportera henne som vi väntar på ska bli ledig för oss…..så det är bara att fortsätta att vänta. Men visst är hon fin nu när hon är bottenmålad och allt! Första bilden med tomtarna är före bottenmålning och den andra efter….om du undrar ;-)

Under tiden  vi väntar så utnyttjar vi tiden till annat såklart!
Igår var det firande av min äldsta son Oliver som fyllde 18 år. 2 grabbar myndiga här hemma, bara 1 kvar ;-)
Idag var det tidfördriv med loppis! Japp, dax att sälja igen. Det är kul och varje gång känns det som vi kommer lite närmare målet.
Idag var det på Trollhättans gågata. Inte så mycket folk som vi kanske hade hoppats men vi sålde bra ändå. Lite "dyrare" (enligt loppis mått mätt) saker som gick. Coccos var väl inte jätte road…men som tur var kom "farmor och farfar" förbi och tog med henne på en lång promenad.
När det kom en regnskur vid halv två tiden då gav vi upp. Vi var nöjda med det vi hade sålt och kände att det inte skulle  göra någon större skillnad om vi stod kvar eller inte så det bar hem till soffan. Vi var faktiskt ganska trötta efter 18 årsfirandet igår. Vi och 6 goa grabbar innan de begav sig vidare vid midnatt ( då hade jag lagt mig för ett tag sedan med fönstret öppet och somnade till deras prat om lösningar på det mesta..haha)

Loppis är kul så länge det inte känns som ett måste. Vi var flexibla och bestämde oss faktiskt inte förrän när klockan ringde i morse. Vi ville ju se hur vädret var framför allt men även hur vi kände inför det just då.
Denna gången skrev jag snabbt en liten lapp om våran plan som sattes i en ram och åkte med. Det öppnade för många intressanta samtal med människor som rest mycket själva, skulle vilja göra något liknande, var imponerade eller bara ville önska oss lycka till :-) Det fanns även de som hade sett oss i tidningen från när vi stod på loppisen i Vänersborg för några veckor sedan. Vi blev sedan dagens bild i lokaltidningen Ttela och det stod en liten text med om vår plan. Vi börjar bli igenkända….haha…lite kul faktiskt.
Vi bjöd också som vanligt på lite god hälsa till alla mottagliga som gick förbi :-D ….och det var rätt många idag. Vi vet ju alla att skratta är bra för hälsan….och det är precis vad många gör när de läser vår skylt om dvd:er, som förövrigt börjar bli "ökänd". De som har sett den engång verkar komma ihåg den. "Bra filmer 10:-, övriga 5:-" Inget särskilt alls men ändå lite lättsamt.

Men nu kan vår chaufför, Lars få ringa snart så vi får i båten!! Vi längtar efter att få sova ombord och vakna till vattnets kluckande mot skrovet på morgonen <3
Om du var uppmärksam så såg du på bilden ovan från loppisen idag att vi nu bestämt när vi siktar på att dra iväg…..2018! Före Hockey VM i Danmark närmare bestämt…..helst i alla fall ;-)

Vi önskar dig en fortsatt skön lördag….
Här har det nu slutat att mullra och åska men vi slappar nog lite till :-DInga kommentarer:

Skicka en kommentar