tisdag 31 december 2013

Summerar årets äventyr och ser fram mot många nya under 2014!

Nu är det nedräkning av 2013…..året börjar gå mot sitt slut. Efter en fantstisk sommar till havs som tog slut alldeles för tidigt så fick vi en mild höst och vinter vilket fått oss att ångra flera gånger att vi tog upp båten… Förra vintern låg hon ju i vattnet hela vintern och då var det tjock is!!! Nu har det ju varit som en dålig svensk midsommar mest hela vintern ;-)

Efter att ha fått mer tid med vår underbara Black Pearl i somras, lärt känna henne och Sanna lärt känna sig själv i seglingen ;-) så längtar vi till nästa säsong till sjöss och havs för att se vad den har att bjuda på. Vi vill utmana oss själva och båten ännu mer, segla längre och kanske lite tuffare ;-)


Det är rätt intressant ändå när man summerar året och inser vad man lärt sig under året och tänka till vad man kan göra framåt med den nya kunskap man fått, vad det nu än är. Låt det inte stanna vid kunskap du fick under det året, utan ta det med dig och gör något bra av det under kommande år. Vi kan alla bli bättre på något och vi är alla bra på något. Våga vara nöjd och stolt över saker du åstadkommit under året, väx med det och skit i Jante!! :-D Istället för en massa nyårslöften så kanske det kunde vara läge att skåla med familj och vänner och istället dela med dig av något du är riktigt nöjd/stolt över med dig själv under året som varit! Ska du ge något nyårslöfte så tycker nog vi att det borde vara - "göra din dröm till en plan"! Våga gå utanför ramarna för att göra det du verkligen vill! Fastna inte hjälplös i ekorrhjulet. Vi kan, vi vill och vi ska! Vi vägrar bli gamla och inte ha provat att leva vår dröm så vi fortsätter jobba för att förbättra förutsättningarna och förbereda oss inför den dagen då det är dags. 2013 har varit steg 2 i vår plan - lära känna båten. Nu är det dags för steg 3 - förbättringar och våga utmana oss själva och båten ;-)

Vi önskar er ett Gott Slut & ett Gott Nytt År!!
"If you can dream it, you can do it!"

//Sanna & Svante

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar