onsdag 8 januari 2014

En paus i vardagen är äntligen inbokad!!

Jaja, visst har det varit jul nyss och massa helger men faktum är att Svante har jobbat en hel del ändå och hösten har för min del varit väldigt turbulent med smärta och väntan på att bli bättre, få träffa specialist, röntgen svar mm vilket såklart även påverkat övriga här hemma men mest Svante som fått göra mycket själv för jag inte orkat. I kväll har han tur och jobbar ;-) Jag är nämligen helt slut och ska lägga mig strax efter Lakersmatchen. Var inne och jobbade 3 timmar idag, vilket var jättekul och funkade bra men sen…jösses! En liten blöt fläck kom det hem….och det är inte första gången, det har hänt även dagar när Svante kommit hem efter jobbet och fått göra allt men han klagar aldrig. Lycka är att ha någon att älska och någon som älska en alla dagar i veckan och nästan mest de tuffa dagarna <3
"Men Sanna kom till sak då!" Ja just det….har lite svårt med den där tråden också när hjärnan redan gått och lagt sig ;-)
Men vi bokade en resa igår lite hastigt och lustigt. Vi började i julhelgen prata om att åka på Spa. När vi tittade på det så började vi även prata om Budapest som har många bra Spa och det är ju faktiskt inte dyrare att åka dit!! Tvärtom! Vi ska bo på ett 4 stjärnigt hotell ( ett museum förövrigt..haha) i 4 nätter och flyger t.u.r från Göteborg och allt detta blir inte dyrare än en spa helg med 1-2 nätter i Sverige! Vi har pratat om detta redan förra våren men nu så :-)
Dessutom så insåg vi att ska vi göra det så är det nu för sedan kommer våren och då är det massa fix med båten. Så på tisdag nästa vecka till lördagen så blir det Budapest för hela slanten. Som Svante sa;" en bröllopsresa i efterskott" :-)
Visst älskar vi värmen men man får åka så långt nu då och vara borta så länge och ska vi ändå leva i värmen sen så kan vi ju passa på att en storstad nu :-)

God Natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar