fredag 20 december 2013

Gammalt, nytt, kärlek och inspiration

Visst är det vackert med röda rosor i en gammal tennkanna?!
Här om dagen fick jag vackra, röda rosor av Svante när han kom hem från jobbet...bara så där :-) Kärlek! 
När jag var i Växjö i måndags fick jag och min bror lite grejer efter mormor och morfar, jag fick då b.la den här kannan som blev en jättefin vas till de fina röda rosorna.
För ca 1 vecka sedan kom nya numret av Oceanseglarklubbens tidning i brevlådan. Den innehöll härliga långseglingsberättelser. Vi läser och längtar ännu mer :-) 
Även om vissa saker är lite skrämmande så är det någon slags skräckblandad förtjusning att ta sig igenom olika prövningar som självklart kommer uppstå på vägen med. 
B.la har vi båda fastnat lite förvarning berättelse av paret Lars Åkerholm och Birgitta Nordström Åkerholm. Dessa påminner lite om oss på det sättet att hon inte hade seglat så mycket alls innan de gav sig iväg och inte gjort det alls innan de träffade varandra. Däremot var deras plan att vara ute och långseglingsberättelser i 2 år men det blev 10 år! :-D Vi har ingen tid på vår resa. Vi tänker mer att vi kommer hem och hälsar på samt att i värsta fall flyttar hem igen om det inte går eller funkar som vi tänkt oss. Innan Lars och Birgitta åkte var de med sina jobb i Florida och lärde sig mer om ledarskap på Disney University och de tog med sig deras framgångsdevis som är riktigt bra!
" If you can dream it you can do it!" Det gav dem kraft att faktiskt genomföra sin resa. 
En skön fredag önskar vi er!

Tomtarna? Ja dom har samlats på gräsmattan för något slags tomteråd.... Kanske tisslar och tasslar inför julen ;-) 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar