söndag 5 april 2015

Effektiv påskhelg

….å helgen är inte över än ;-)

I fredags och lördags så var det dags för oss att stå på vår först loppis för i år…..och det kommer bli många fler. Det var på Arenan här i Vänersborg där vi även stod förra året. I torsdags körde Svante och Oliver dit med släpkärra och fylld bil och på fredagen och lördagen så har vi sålt grejer. Det är så skönt att bli av med saker och veta att någon annan blir glad för det!
Det var inte riktigt lika mycket folk i år som förra året men vi sålde ändå för ett par tusen så det var klart godkänt…även om vi hade mycket med oss hem också fast det är ju så det blir när man har mycket saker.
Man blir lite trött i ben och kropp av att stå hela dagen…en lite paus är skönt :-)

Att sälja saker på loppis men även blocket och tradera är en del av våran plan för att komma iväg. Allt ska ju faktiskt bort och då måste vi börja med allt överflöd av saker som vi inte använder…..och det är en hel del även det. Det är så skönt att rensa!
Det är också härligt med alla människor som gärna stannar och pratar lite….framför allt är många nyfikna på våra planer. Vi brukar ha en liten ram med oss där det står om våra planer och en bild på båten som vi sätter på bordet. Det är också kul när en del då köper något och vill betala mer än vi begär bara för att de gärna "sponsrar" vår resa :-D ……fast vi inte säljer för att få ekonomi till resan utan mer för att bli av med alla saker….att vi tjänar pengar på det är ju en positiv "bieffekt" ;-)

Inte nog med det…idag åkte Svante till Oslo med bil och släpkärra med ännu mer saker till hans son, Elias, som nu flyttar till ny lägenhet med sitt kollektiv där. De visade sig att de saknade en hel del egna saker som nu behövdes i nya lägenheten…kanon för oss, bara att skicka med :-)

"Do something each day to bring you a little bit closer to your dream"

Så sant….och det försöker vi leva efter :-)

Jag och Coccos är hemma idag, vilar, tar det lugnt, går långa promenader och njuter av solen…..tror minsann det kallas återhämtning….känns behövligt och njuter för fullt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar