onsdag 23 juli 2014

Tänk att det behövs så lite för så mycket "feelgood" känsla!

Visst är vi tillbaka i verkligheten med jobb och hus, livet fortsätter rulla på som vanligt....eller nä...egentligen inte...inte riktigt sant faktiskt ;-)
Ingen dag är den andra lik och visst är vi tillbaka och jobbar, framför allt Svante som har många och ganska långa arbetsdagar, men vi njuter där emellan!

Idag när jag slutade så gick jag ner till båten och vilade i solen en stund. När Svante slutade tog han sig en tur med kajaken, vår singel. Badade gjorde vi såklart och sedan en bok i sittbrunnen innan det blev rabarberpaj och ett parti kort med Svantes föräldrar i deras trädgård :-)
Nu är vi tillbaka på båten, Svante grillar och det är ljuvligt vackert och skönt här i hamnen.
Maten blir enkelt men så gott.....starka korvar och en god sommarsallad! Varför krångla till det ;-)
Sen blir det ett kvällsdopp!
Livskvalitet, feelgood, må bra och alla andra liknande ord....tänk att det kan vara så enkelt'!! Dessutom en stor hög av kärlek ;-)
Vi lever det liv vi vill under de förutsättningar som finns precis just nu! Det lättaste sättet att göra det på och inte fastna i tankar om vad tråkigt det är att ha börjat att jobba, allt som måste göras på huset, tänk om vi fortfarande var iväg...o.s.v, är att göra det enkelt! Stanna upp och njut av det du har runt dig som är bra! Kan du se det så blir du väljer att göra också bra!

Vi önskar er en underbar onsdagskväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar