fredag 9 maj 2014

En paus

Som vi alla vet så har livet en tendens att bara rulla på för fullt och vi bara hänger med. Vårt liv har varit lite intensivt det sista b.la med lite tråkiga saker som dykt upp med båten….Men!! …som går att fixa och vi är tacksamma att vi upptäckte det nu och inte senare, fast det tar såklart lite extra energi, inte bara i form av jobb. Sen har ju min operation som skulle ske i juni blivit uppskjuten på obestämd framtid eftersom Spenshults sjukhus som jag fick komma till på vårdgaranti, nu ska stängas i sommar. Visst är det inget vi kan påverka men det är såklart mycket tråkigt och även det tar en hel del energi från oss. Så i helgen gör vi ett litet avbrott i allt fixande, trixande m.m och beger oss till Valö på lördag till söndag. Vi ska bo på Fjällbacka Valö Hotell hos Hans och hans hustru. http://www.fjallbackavalo.se/om-oss.html Vi har aldrig bott här innan men vi var och hälsade på dem när vi planerade vårt bröllop 2012 då vi först hade tänkt att gifta oss På Valö hos dem men omständigheter gjorde att vi ställde in det och sedan blev det istället ett vinterbröllop :-) Helt otippat när det gäller oss "sol och havs människor"…..

Hur som helst ska det bli riktigt skönt att "fly" iväg till en ö så där och bara vara. Svante, jag och Coccos.

Vi har njutit av fredagseftermiddagen med genom att avnjuta en stor skål med jordgubbar och Svante har oljat ena masten och bommen med linolja. Det luktar så gott!
Vi är fortfarande lite uppskruvade också efter beskedet igår att Svantes son Elias äntligen har fått ett jobb! I Norge blev det! En bit bort men ändå inte för långt :-)

Vi hoppas att ni får en härlig helg ni med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar