fredag 4 december 2015

När stormen Helga är inte lokaltidningen sen med att hitta Svante på båten

Nu känns det som vinden lugnat sig något samtidigt som det emellanåt blåser till ordentligt. Vi såg på nyheterna i morse att det skulle bli väldigt blåsigt även här idag och Svante som ändå hade planerat att gå ner till båten och greja lite tyckte att han då fick möjlighet att kolla till henne lite också hur hon verkade ligga och må i vinden.
Fotograf från lokaltidningen Ttela var inte sen med att fånga Svante på bild och ett litet filmklipp :-) Så Svante, omkullblåsta stora julgranar och vågor kan du se här på LIVE Ttela kan du hitta honom (bild nummer 14 är ett filmklipp på honom om ni kollar länken)
Ja, visst var det ett tag sedan jag skrev här sist men det är inte samma sak som att inget händer ;-) 
Händer massor hela tiden….jag försöker småjobba på vår hemsida mellan rehab och vila. Svante har lagt mycket tid på båten det sista för att försöka luska ut vad det kan vara för fel på vår motor, tyvärr utan framgång än men han har sina misstankar vad det är och som vi ser det så är det en positiv erfarenhet att ha med sig när vi sedan åker iväg. Den största nackdelen med att han grejar med motorn är att det är lite stökigt på båten vilket gör att vi inte har sovit där på ett tag nu….så det finns en viss abstinens för det faktiskt….typ rätt mycket!!
MEN……istället försöker vi njuta av de mörka kvällarna med lite ljus och fotogenlampor hemma, bastu och annat som gör att livet blir roligare.

Ta hand om er och njut av mörkret och mysiga december (som faktiskt är rätt mysig om man kan låta bli att falla in i julstressen )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar