måndag 16 november 2015

Loppis, vinst & nedräkning till närmaste äventyret

Söndag…..Ligger i soffan med coccos, ett glas bubbel och Svante tänder bastun....Jag är helt slut och har mycket värk i rygg och ben å nä....för mig var det inte värt att veta på den här loppisen idag...inte på något plan! 

Vi tänkte att vi skulle prova loppis i Uddevalla för att göra oss av med saker för det skulle nog gå bra.....hm...fel fick vi. Vi har aldrig sålt så lite grejer på loppis förut. Mycket folk, men de försökte inte ens pruta och vi undrar lite vad som sålde bäst där...för vi hörde flera säljare som hade samma uppfattning som vi, dessutom var det rätt dyrt att stå där, trångt och små bord....så ja, lite gnälliga för det är vi nog. Inte värt att få mer smärta av i alla fall...Men!! Det är mycket som är bra också ;-)

I vår familj är vi allt som allt ( på två ben i alla fall) tre söner, Svante och jag, så ja jag är den enda kvinnan i familjen...då är det rätt kul när jag igår (lördag)för andra gången i mitt liv väljer att tippa på Sverige matchen i fotboll mot Danmark och Växjö Lakers mot Linköping....ja okej jag spelade ju på Leksands match med för Svante skull ;-) men hur som helst känns det riktigt kul att kunna säga att jag tippade rätt resultat i både Sverigematchen och Lakersmatchen!!! Yeah!!! Det i kombination med att det idag är exakt en månad till vi åker till värmen och Kap Verde för att fira jul och att kolla hamnar ;-) …..såklart vi passar på att "reka" lite. Det kanske kan vara ett ställe att lägga sig med båten ett tag framöver.


Så sammantaget så visst händer det tråkiga saker i världen, min kropp är just nu skit, loppisen gav inte så mycket alls….men….som min kloka man brukar säga;"Det är mycket som är bra också!" Vilket är väldigt sant och det är värt att fira!
Att veta vad man mår bra av och det även i svåra tider….det är otroligt värdefullt!

Nu blir det bastu med mannen i mitt liv!

Krama varandra där ute <3
I tider som dessa när vi behöver fylla världen & våra liv med fred & kärlek så känns det bra att bära ett halsband som detta. Just detta hittar du i shoppen, fler är på gång i andra färger.
Har du personliga önskemål så tveka inte att höra av dig.

www.kreativapirater.tictail.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar