söndag 24 augusti 2014

På vift i storstan för att sälja grejer

Idag var det dags för loppis igen :-)
Denn gången bestämde vi oss för att åka ner till Göteborg och bagageluckeloppis på Slottskogsvallen. Vi bestämde detta igår när Svantes föräldrar var förbi hemma och spelade lite kort :-) De ville också åka ner. Men…på vägen ner idag hann vi nog alla fundera både en och två gånger på vad vi hade gett oss in på!!! Himlen var jätte mörk och regnskurarna avlöste varandra på vägen ner….bara att hålla tummarna…och visst såg det nog liiiite ljusare ut i Göteborg.

Väl på plats så fick vi parkera bilarna bredvid varandra men vi hann inte byta många ord med varandra under dagen…Vi hann knappt få upp bordet förrän folk kom och frågade efter saker och var väldigt på.  Det var faktiskt lite jobbigt…känns skönt att få upp och i ordning lite först. Underlaget var lite lerigt men det kunde vi leva med bara vi slapp regn!!

Vi sålde en hel del även denna gången! :-) Det är så skönt att fortsätta göra oss av med saker och se andra bli glada för dem. Det är också väldigt kul när människor önskar oss lycka till eller frågar nyfiket om vårt kommande äventyr. Det har varit uppskattat och en kontakt "grej" att ha en skylt med lite info om vår plan.

Vad hände då med vädret??? Jo, de mörka molnen tornade upp sig runt omkring oss, om och om igen….flera gånger sa vi att vi nog fick vara beredda nu på att plocka ihop, men inte….inte förrän vi hade packat ihop och satte oss i bilen för att köra hem….då öppnade sig himlen!
Vi har alltså haft en fantastisk tur med vädret och en bra försäljningsdag.

Bäst idag var nog ändå det här;
Svante tog en promenad med Coccos. När han kom tillbaka så tog han en galge och hängde upp en sjömanskjorta…?? Jag blev väldigt förvånad att han ens tagit med den. Han älskar ju sin sjömanskjorta!! Direkt kom någon och frågade om den. 70:- sa Svante….hon skulle fundera på det. Jag tyckte nu det var ännu konstigare att han inte tänkte ta mer för sin favoritskjorta??? Strax var nästa där. Hon var mycket sugen på den….hon bjöd 50:- och Svante sa okej!?!? När de hade gått berättar han att han hade köpt den strax bakom oss när han hade gått med Coccos!! Aaah!! Nu fattade jag. Men inte nog med det!! Han hade gett 20:- för den!! Haha! Underbart! Han trodde inte det själv utan gjorde det som en kul grej.

Nu är vi helt slut och soffan, mat och lite CHL hockey känns som en bra avslutning på denna intressanta dag.
Med ett leende på läpparna önskar vi er en skön söndagkväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar