torsdag 3 september 2015

Livet blir aldrig tråkigt när man är gift med världens mest uppfinningsrika man

Jaja, jag vet det var länge sedan jag skrev något nu och jag hoppas det kan bli lite bättre framöver. Det hela har hur som helst naturliga förklaringar och jag har lagt mer fokus på mig själv och att läka min kropp och känt att det inte riktigt funnits energi till att dela med mig utan energin har jag behövt själv….

Men…..Nu känner jag att jag inte kan låta bli när Svante åter igen har gjort fantastiska påhitt :-)

Denna gången handlar det om vår bil som inte gick igenom besiktningen innan semestern och sedan har Svante fixat och trixat och jag har väl som vanligt gnällt några gånger om att vi ska lämna in den istället  men envis som han är ska han fixa själv. Det sista som behövde göras var bromslampan i bagagerutan som inte fungerade och har visat sig inte vara så lätt att byta och verkstäderna tar löjligt mycket betalt för att byta…..
Svante höll på för fullt i förrgår med att försöka hitta en lösning och plötsligt kommer han glatt in och säger att han nog har löst det men vill att jag kollar när han bromsar så det säkert funkar….jajamen, det lyste…men vad konstigt det såg ut när jag tittade närmare…Hm…
"-Eh, Svante?? Har du satt i en ljusslinga??"
Det stora leendet räckte som svar…..haha….vem hade kommit på det då?? Men det funkade!
Jag kan ju berätta att besiktningskvinnan idag också fick sig ett gott skratt men godkänd är minsann bilen!! Hon hade visserligen frågat Svante lite fundersamt om det var någon mer hemmalösning hon skulle veta om…
Såklart!! Han hade ju bytt band som håller fast tanken då de gamla hade rostat. Han hade gjort egna, rostfria!! Hon skrattade men var imponerad och konstaterade att det var ju bättre än orginalet!

Nä, livet med Svante är aldrig tråkigt och jag säger bara, Mc Gyver, släng dig i väggen!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar