tisdag 29 april 2014

Varje dag tar oss framåt….

Visst var det djupt ;-) För visst tar varje dag oss framåt….på så otroligt många sätt….bland annat så närmar vi oss sommaren, en hel båt :-) kanske en "hel" Sanna, semester och varje del av detta innebär ju även att vi kommer närmare vårt livs resa!

Det är rätt spännande när man tänker efter för det finns ju hela tiden saker som vi kan göra för att förbereda oss och jag tror vi börjar fatta det mer och mer. Att Svante upptäckte att båten hade ställen där den var rutten, känns plötsligt som tur och att det var meningen. Bättre nu än ute på Atlanten!! Dessutom så fixar han det så bra nu så att plötsligt är den lagade sidan den starkaste delen på båten :-) Svante gör ett fantastiskt jobb och det ska bli kul att se resultatet. Han har fotat en del där uppe och vid tillfälle ska vi visa er bilderna så ni förstår vilket jobb han gjort. Det gjorde ont i honom när han var tvungen att såga upp däcket….suck…men det är ju faktiskt bakom oss och det går som sagt framåt med allt vad det innebär.
I lördags stod vi på bagageluckeloppis på torget och sålde saker igen. Vi fick lite blodad tand efter arenan. Solen strålade på oss där på torget och vi mötte massa trevliga och spännande människor. Det gjorde inte precis ont att stå där i solen och samtidigt känna att vi gjorde något bra…något som faktiskt tar oss närmare målet. När vi sedan packade ihop bil och släpkärra igen så kändes det som vi hade väldigt mycket saker kvar…hade vi inte sålt något?? Men när vi tittade i plånboken såg vi att det hade vi visst….nästan 2000:- på sålda småsaker som vi inte ens märkte vi blivit av med :-D Haha…så skönt! Men vi inser ju att det tar tid när man har så mycket saker som vi har så det är bara att fortsätta! Det är ju faktiskt riktigt kul och det uppstår många spännande möten med människor man aldrig hade pratat med annars. Från och med nästa vecka ska de börja ha bagageluckeloppis på Sanden här i Vänersborg och det är inte långt från där vi bor. De kommer att vara tisdagar och torsdagkvällar så det är inte så många timmar man behöver avsätta om man inte vill, plus att man ser ju under dagen hur vädret är innan man behöver bestämma sig. Bara att köra på!! Vi kanske äntligen kan få lite ordning i källare och på vinden när vi tömt sådant vi aldrig kommer använda mer…..Dessutom är det synd att så mycket fina saker bara står och inte används!

Så varje dag tar dig, mig, oss framåt mot nya äventyr och möjligheter! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar