lördag 26 oktober 2013

Dax för hockeyäventyr!

Regnet öser ner utanför bilen som nu rullar mot de småländska skogarna. Till skillnad från många andra Vänersborgare och före detta Vänersborgare så lämnar vi stan idag trots att det är dax för årets stora händelse... Höstmarknaden!! Eller kanske man ska kalla det för återvändarhelgen... Då det känns ner som att det är det som är den stora grejen med att fd Vänersborgare kommer hem till stan och umgås med familj och "gamla" vänner.
Men inte vi då :-)
Vi drar, hela familjen till Växjö för att fira min lillebrors 35 års dag och gå på hockey! Det är härligt när vi kan få till att göra saker ihop alla fem vilket inte är så ofta längre i och med att grabbarna blir större och har sitt. Men lite lyckokänsla är det nog allt för oss som föräldrar när vi lyckas få med oss en 19 åring, en 17 åring och en 13 åring och göra något alla ser fram mot :-) Och det blir alltså hockey denna regniga oktoberdag. 
Elias som är äldst och Noah yngst har dessutom aldrig varit på hockey och idag tar vi plats i Växjö Lakers klacken på hemmaplan, Vida Arena. 
Med det önskar vi er en härlig regnig lördag! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar